21 December 2009

Anda Tau Kegunaan Photoscape

Photoscape adalah sejenis perisian untuk mengedit gambar-gambar anda untuk menjadikannya lebih menarik lagi. Ianya sangat mudah digunakan sama anda hendak meletak tulisan, Resize, kecerahan dan penyesuaian warna, white balance, backlight correction, frames, balon, mod mosaik, menambahkan teks, cropping, penapis, red eye removal, blooming dll..

Gambar di atas adalah contoh untuk screenshots bila u all hendak mengedit gambar u all..Senang je nak guna.


Mesti ada di karangan u all yang minat kan, kalau dah minat tu bolehlah muat turun dari link ni percuma saje bende ni ok.. Download ler..

5 comments :

  1. mmg mudah guna photoscape ni..
    lg mudah dr picasa..


    anyway..
    ur nff zzzz...

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak ya gan atas infonya
    untuk Download Game dan Aplikasi Pc dan Symbian, silahkan kunjungi :
    www.symbianers60v3.co.cc

    ReplyDelete
  3. Ka!!!
    gua ga tau cara makenya.
    kasih tau donk caranya.

    ReplyDelete
  4. kalau nak hilangkan background gambar boleh tak ?

    ReplyDelete